NELSON

Nelson Sulama Firması , Washington, ABD merkezli. Biz tasarım, geliştirme üretim ve tarımsal sulama ekipmanları pazarı için özel ürünler satıyoruz. Su tasarrufu enerji tasarrufu ve sulama daha iyi bir iş yapıyor - Biz tarımsal sulama sanatının durumunu iyileştirmek şeyler yapıyor odaklandık. Biz sulu tarım kesinlikle sürdürme ve büyüyen dünya nüfusunun yaşam standardının iyileştirilmesi gerekli olduğuna inanıyorum. Biz 21. yüzyılda ilerlerken, suyun yeryüzündeki en değerli unsur olacaktır. Biz daha az su ile daha az arazi üzerinde daha fazla gıda ve lif üretmek zorunda kalacaktır. Biz alakalı bir ürün var ve biz çalışıyoruz yeni ürünler bize çözümün bir parçası değil sorunun bir parçası yapacak hissediyorum.

HUNTER

Hoşgeldin Hunter!
peyzaj ve golf endüstrisi için sulama ekipmanları konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olarak, Hunter sulama inovasyon lideri olarak iyi kurulmuş bir ün kazanmıştır. Biz olarak 25 yıl önce kurulmuş olan bu yana her gün yaptığınız gibi, sulama profesyonel ihtiyaçlarına odaklanmaya devam bir endüstrinin öncüsü Edwin J. Hunter 'start-up' ile küçük.
Şirketin Başkanı ve CEO'su, Hunter's temel amaç ve misyon olarak dümen Richard E. Hunter, Edwin oğlu ile bugün açık: sulama ürünleri ve hizmetleri için peyzaj profesyonel ilk tercihi olmak.

 

Copyright 2008 All Rights Reserved | SULAMA SİSTEMLERİ BİLGİ PORTALI - Otomatik Sulama Sistemleri ,Peyzaj Sulama sistemi

herşey google><sulama + sulama sistemleri + otomatik sulama sistemleri + damlama sulama sistemleri + yağmurlama sulama sistemi + manuel sulama + rain bird+sapanca