OTOMATİK SULAMA SEÇMEK İÇİN


ZAMAN TASARRUFU VE İÇ HUZUR

Artık akşamlarınız bahçenizi sulamak için hortum açıp toplamakla geçmeyecek.Ayrıca, gözünüz arkada kalmadan tatile gidebilirsiniz.Komşunuz siz yokken bitkilerinize ve çimlerinize bakmasını istemenize gerek yok çünkü otomatik sulama kontrol cihazı(timer) sizin için bu görevi yapar.

PARA TASARRUFU

Otomatik sulama sistemi sayesinde su tüketiminizi %40 azaltabilirsiniz.Yaz aylarında,sağlıklı bitkilerin gölgeleri tarafından sağlanan serinletici etki sayesinde klima masraflarını %50 'ye düşürebilir.Kışın sağlıklı bitkiler sizi soğuk rüzgarlardan koruyacaktır.Gerçekleştirilen tasarruflar, yatırımınızı hızlı bir şekilde geri kazanmanıza imkan sağlar.

BİTKİLERİNİZDEN EN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANIN

Bir otomatik sulama sistemi ile,Güzel bir bahçe ve sağlıklı bitkiler elde etmek için doğru zaman ve miktarda su dağıtımı yaparak en iyi sonuçları gerçekleştirir.

SUYUN DOĞRU KULLANIMI İLE ÇEVRE KORUNMASI

İdeal ve düzgün su dağıtımı sayesinde dünyanın en değerli kaynağı olan suyun korun masına katkıda bulunursunuz.Aynı zamanda,sağlıklı bitkiler havadaki karbondioksidi emerek oksijen olarak tekrar ortama verdiğinden sera etkisinin azaltılmasına da katkıda bulunursunuz.
 

Copyright 2008 All Rights Reserved | SULAMA SİSTEMLERİ BİLGİ PORTALI - Otomatik Sulama Sistemleri ,Peyzaj Sulama sistemi

herşey google><sulama + sulama sistemleri + otomatik sulama sistemleri + damlama sulama sistemleri + yağmurlama sulama sistemi + manuel sulama + rain bird+sapanca